Zoeken
  • Geen producten in winkelwagen.
 

Make-up Workshop

Inhoud Make-up Workshop (35,- p.p.)
60-90 minuten, min. 2 personen. Incl verse theetjes en hapjes.

Beauty routine

We starten de workshop met het bepalen van ieders huidtype. Hoe verzorg jij jouw huid? En wat zou je nog verbetert willen zien? De basis van een mooie make-up begint bij een gezonde huid. Ik zet de tafel vol met (h)eerlijke natuurzuivere producten. Ik geef jullie persoonlijk advies en leg uit welke producten voor jouw huid geschikt zijn. Samen doorlopen wij de beauty routine van reiniging tot verzorgingen en alles daar tussenin.

Jezelf leren opmaken

Leer hoe je een mooie natuurlijke look kunt creeƫren. Welke kleuren passen bij jou? Ben je een zomer, herfst, winter of lentetype? De juiste kleuren kunnen je uitstraling versterken. Ik leer je stap voor stap hoe je een perfecte basis bij jezelf aanbrengt, en daarna hoe je jouw ogen het mooiste laat uitkomen met een naturel make-up. Ik breng de make-up op de helft van het gezicht aan, met de andere helft ga je zelf aan de slag.

Persoonlijke adviezen

Iedere workshop is een persoonlijke belevenis. Jullie ontvangen tips & tricks en krijgen uiteraard advies op maat. Al jullie vragen kunnen jullie direct stellen. Na de workshop is er de mogelijkheid om producten aan te schaffen.

Aanvraag workshop

    Please prove you are human by selecting the car.

    TIP: ORGANISEER EEN 'GIRLSDAY OR NIGHT'

    Een gezellige middag of avond met je vriendinnen, familie of collega's. Ook mogelijk op locatie.