Zoeken
  • Geen producten in winkelwagen.

Over mij

In mijn salon staat gastvrijheid en persoonlijke aandacht op nummer 1
Hoi! Ik ben Aniek

De stap om voor mijzelf te beginnen is de beste ooit. Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen loslaten, onthaasten en tijd kunnen nemen voor zichzelf. In het drukke leven van nu is een momentje voor jezelf ontzettend belangrijk. Daarvoor is een goede huidverzorging, een fijne sfeer en volledige ontspanning nodig.

Ik geloof in de producten die ik gebruik. Ik weet dat ze voor mijn klanten écht een toegevoegde waarde hebben. Ik krijg het vertrouwen en voer persoonlijke behandelingen uit. Dit maakt mijn werk ontzettend leuk. Niet alleen hoogwaardige producten maar ook apparatuur vind ik belangrijk. Zo ben ik ook geschoold in het gebruik van de Aqua dermabrasie en de Glowskin. Ook geef ik trainingen aan schoonheidsspecialisten en vakgenoten.

Ik geniet iedere dag van mijn werk en ik verwelkom je graag in mijn salon!

Huidproblemen & Algehele huidverbetering

Holistisch therapeut

Gaat verder dan de buitenkant: de huid. Aanpakken van de kern.

Glowskin

Huidverstrakking & lifting • Facial sculpting & contouring • Acne vermindering • Rimpel vermindering • Vermindering onderkin. Verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralend en verzorgd aanzien.

Aqua Dermabrasie

Diepreiniging van de huid • Peeling • Intensieve hydratatie en kalmeert de huid • Insluizen van serums en werkstoffen • verjongende huidbehandeling • vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit.

Mijn motivatie
Wanneer je goed zorgt voor jezelf kun je er ook zijn voor een ander.

Er wordt tegenwoordig ontzettend veel van je verwacht. We leven in een systeem waarin wij vaak bepaalde patronen ontwikkelen. Deze patronen worden dagelijks herhaald en je bent je al snel niet meer bewust van het nu. Het gevaar is dat je jezelf voorbij loopt of stressklachten ontwikkeld. De gevolgen hiervan zie je vaak terug aan jou en jouw huid.

Daarom is het belangrijk in mijn salon dat mensen ontspannen, hun lichaam weer voelen en tot rust komen. Echt even ontstressen.

Ik ben van mening dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, je ook lekkerder in je vel zit. Met mijn behandelingen hoop ik andere te helpen om te genieten op een zo’n gezond mogelijke manier.

Werktijden

De salon is dagelijks geopend van 09:00 - 22:00 uur.

Bereikbaarheid

Parkeren kan voor de deur en is gratis. Bus 4 stopt voor de deur.

Telefoonnummer

Bel of Whatsapp mij gerust voor vragen of het maken van een afspraak +31681186438

E-mail

Mail gerust naar aniek@abbeautycare.nl voor vragen of het maken van een afspraak