Zoeken
  • Geen producten in winkelwagen.
 

What We Do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

What We Do Now

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volupta tem acc usantium dolorem que laudantium, totam remae.
Working hours

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa ntium doloremque.

Awesome Projects

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa ntium doloremque.

Cups Of Coffee

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa ntium doloremque.

Supreme Teamwork

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa ntium doloremque.

Een prachtige salon, een super aardige en spontane schoonheidsspecialiste waardoor je je vanaf moment van binnenkomen al helemaal op je gemak voelt! En een absolute plus dat Aniek met alleen puur natuurlijke producten werkt waar ze ook het nodige over weet te vertellen en kan adviseren. Kom snel weer voor een volgende behandeling terug!

Mariëlle Bonfrer

Heerlijke behandeling gehad bij AB Beautycare. Ontspannende massage gehad en de producten die Aniek gebruikt zijn op natuurlijke basis en zorgen ervoor dat mijn huid minder rood is en fijn aanvoelt. Ook het waxen van het gezicht en t verven van de wenkbrauwen is aan Aniek toevertrouwd. De salon ziet er mooi uit en straalt 'n rustige sfeer uit. De producten van Botanical Beauty gebruik ik ook thuis, de multi use oil is echt een aanrader. Kortom, zeer tevreden en ik kom zeker terug!

Mirjam Jagtenberg

Aniek is een hele fijne en zorgzame schoonheidsspecialiste. Haar salon heeft mooie entree via de tuin en binnen is er een hele fijne ontspannen sfeer. Eerst kreeg ik een intakegesprek met een lekkere thee, waarvoor ze de tijd neemt. Daarna een heerlijke gezichtsbehandeling gehad, waarbij ze verschillende opties had waar ik zelf uit kon kiezen. Aan het einde kreeg ik ook nog een crème sample mee voor thuis, waardoor ik helemaal ontspannen en happy naar huis ging.

Kelly van Waart
d
The Future Of Marketing

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam perspiciatis unde omnis totam rem perspiciatis doloremque.

Cross-Over Benefits

Omnis iste perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam perspiciatis unde omnis totam rem perspiciatis doloremque totam.

Per Month or 10$ Daily

Natus error perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam perspi ciatis unde omnis totam rem perspiciatis doloremque aperia.