Zoeken
  • Geen producten in winkelwagen.
 

Beauty Workshop

BOEK EEN PUUR NATUUR BEAUTY WORKSHOP BIJ JOUW THUIS

Zien, voelen, ruiken en advies op maat, over de huidverbeterende producten en jouw huid.

WAT HOUDT DE BEAUTY WORKSHOP IN?

60-90 minuten, min. 3 personen

Organiseer een Girlsnight

Een gezellige middag of avond met je vriendinnen, familie of collega's? Boek een Beautyworkshop. Op locatie zal ik de workshop geheel voor jullie verzorgen. Ik zet de tafel vol met heerlijke natuurzuivere producten. Ik geef jullie persoonlijk advies en leg uit welke producten geschikt zijn. We voeren een gezichtsbehandeling uit. Jullie kunnen alle producten heerlijk ruiken, voelen en proberen. Samen doorlopen wij de gehele beauty routine van reiniging tot verzorgingen en alles daar tussenin.

Behandeling (Reiniging, verzorging & verbetering)

Samen voeren wij een gezichtsbehandeling uit. We gaan ruiken, voelen & ervaren. Gun jezelf een gezonde en stralende huid. Maar hoe doe je dat? Loop je tegen dingen aan? We starten de workshop met een goede reiniging van de huid. Ervaar de verschillen tussen bijvoorbeeld een melk, olie of foam. Denk ook aan het scrubben of peelen van de huid. Wanneer kies je voor een peeling of een scrub? Ook gaan wij het hebben over de wenkbrauw. Wat is de juiste vorm? Welke haartjes epileer je wel en welke niet? Verder behandelen wij o.a. het gebruik van een masker, serum en de juiste naverzorging..

Persoonlijke adviezen

We starten de workshop met het bepalen van ieders huidtype. Dit is persoonlijk én ook belangrijk bij het gebruik van de juiste producten. Welke producten passen bij JOU? En hoe en wanneer gebruik je de producten? Ik geef advies op maat. Ervaar de verschillen en zie wat het doet voor jouw huid. Ook gaan wij het hebben over natuurlijke huidverzorging. Waarom is dit belangrijk? We maken er een gezellige en leerzame middag/avond van.

Puur Natuur Beauty Workshop (60-90 min)

20 p.p.

Incl. onbeperkt gebruik 100% natuurzuivere producten, huidanalyse, behandelplan, uitleg producten, bepalen juiste vorm wenkbrauw + tips, gezamenlijke behandeling. Een gezellige middag/avond met je vriendinnen, collega's of familie.

AANVRAAG BEAUTY WORKSHOP

    Please prove you are human by selecting the flag.