Zoeken
  • Geen producten in winkelwagen.
 

Het concept

Tijd speelt geen rol

Echt even offline. We letten gedurende de hele dag al op de tijd. We zijn continu aan het plannen. Daarom hangt er in de salon bewust geen klok. In de salon is er alle tijd voor jou.

Persoonlijke aandacht

Iedere huid is uniek en daarom is geen behandeling hetzelfde. Bij mij staan huidverbetering, ontspanning en persoonlijk aandacht op 1. Het resultaat is een gezonde huid die straalt. Het geeft mij voldoening wanneer jij met een lach op je gezicht de salon verlaat.

Lichaam en geest

Een gezonde goede huid komt van binnen én buiten. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons immuunsysteem, hormoonstelsel en zenuwstelsel, stress en voeding hebben allemaal effect op onze huid.

Ik geloof in holistische schoonheid
Wat is holistisch?

De geest en het lichaam zijn simpelweg niet van elkaar te scheiden. Lichaam, emoties en gedachten werken met elkaar samen, en dit zie je allemaal terug aan jouw huid.

Mijn visie:

-Huidproblemen komen van binnen én buitenuit
-100% natuurzuivere producten (smeer niks op je huid wat je ook niet kunt eten)
-Huidproblemen hebben vaak een innerlijke oorzaak
-Persoonlijke aanpak

Botanical Beauty 

Botanical Beauty is hoogwaardige, 100% natuurzuivere huidverzorging. De producten zitten vol met mineralen die de huid er gezond, fit en stralend uit laten zien. Denk aan heerlijke basis ingrediënten zoals planten, kruiden en bloemen. In deze producten zijn dus zeker geen parabenen en andere chemische geur-, kleur en conserveringsmiddelen toegevoegd. De producten zijn rijk aan (h)eerlijke werkstoffen en vitaminen. En zijn zeer effectief bij huidproblemen.

Het doel van natuurlijke huidverzorging is het verbeteren en voeden van de huid zonder het natuurlijk evenwicht te verstoren. Alle producten worden op een ambachtelijke wijze, vers gemaakt in Nederland. Je zult merken dat de pure ingrediënten een snelle en effectieve werking hebben.

Lycon Wax

Lycon is de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen. Het is een natuurlijke, verzorgende hars. Aromatische oliën met heerlijke geuren zorgen ervoor dat de wax onweerstaanbaar ruikt en door de zachte texturen heerlijk aanvoelt.

De wax is intensief verzorgend voor de huid. De haren blijven langdurig weg. En zelfs de 1mm haren worden meegenomen! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

Phyto 5 

Phyto 5 staat voor er goed uitzien én je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. De producten zijn puur plantaardig en gericht op herstel van energetisch evenwicht in het lichaam volgens de 5 elementen. Phyto5 gebruikt als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën. De producten bevatten hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.

We brengen de huidconditie terug in balans en herstellen het energetisch evenwicht in je lichaam. Door deze innerlijke balans behoud je de energie in je lichaam en krijg je meer vitaliteit en uitstraling. Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot stress, uitputting en vermoeidheid. Voeg steeds één element toe, en je zult opnieuw harmonie ervaren. Dat is wat Phyto5 doet.