Zoeken
  • Geen producten in winkelwagen.
 

Webshop AB Beautycare

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Argan Multi Repair Crème (+UVA)

Natuurlijke dag en nacht huidverzorging

47.00

-50 ml
De Argan Multi Repair Crème is een hydraterende anti-aging crème die dag en nacht verzorgt, zich richt op herstel en speciaal is ontwikkeld voor de huid tot 40 jaar. De Multi Repair Crème ondersteunt het herstel van de beschadigde of schrale huid en is rijk aan biologische ingrediënten. De crème met UVA filter herstelt, revitaliseert en hydrateert de huid. De Arganolie heeft een heilzame werking, hydrateert, verzacht en voedt. De Argan Multi Repair Crème is een ideale dag- en nachtverzorgin voor de huid die wat extra aandacht behoeft vanwege beschadiging of schraalheid.

Beschrijving

De Multi Repair Crème ondersteunt het herstel van de beschadigde of schrale huid en is rijk aan biologische ingrediënten. De Arganolie heeft een heilzame werking, hydrateert, verzacht en voedt.

Gebruik: Breng na het reiniging met Organic Minerals Multi Use Oil of Argan Reinigingsmelk en Argan Reinigingslotion de Argan Multi Repair Crème ’s ochtends en ’s avonds aan op de huid. Breng vóór de Argan Multi Repair Crème eventueel het Argan Antioxidanten Serum aan.